Klasskort Huveröd Grössby 1947-1951

hskola

Huveröds skola 1947. Andra klass till vänster och första klass till höger om lärare Gerda Edvardsson.

  •  Från vänster: 1.Börje Hansson (Gredenstål), Kalvhagen. 2. Göran Karlsson Tönneröd. 3. Ingemar Larsson (Lindmark) Sågen. 4. Eiler ? Lersviken Stubberöd. 5. Harriet Andersson (Johansson), Mosshagen.
huverödkl6

Huveröds skola klasserna 5-6 1951-1952. Lärare Hedde Palm.

  • Nedre raden: 1. Stig Wallin, Grössby. 2.Göran Karlsson. Tönneröd. 3. Bo Nilsson, Grössby. 4. ?, Hallen Tönneröd. 5. Roger Johansson, Svenshögen.
  • Mellanraden: 1. Harriet Andersson (Johansson), Mosshagen. 2. Gunilla Elvemar (Ahlqvist), Röd. 3. Ulla Frank, Grössby. 4. ? Hallen Tönneröd 5. Marika Olander (Eriksson), Huveröd
  • Övre raden: 1. Ingemar Larsson (Lindmark), Sågen. 2. Linnea Halldin (Andersson), Komperöd.  3. Ingmarie Wallin (Sager), Sandbacka. 4. ? Hagberg, Grössbyn. 5. Ivan Axelsson, Grössby. 6. Göran Andersson, Härgusseröd. 7. Börje Hansson (Gredenstål), Kalvhgen. 8. Olof Halldin, Komperöd.
klassslottsk

Kyrkskolan 1950/51 ?. Klasserna 3?-5. Lärare: Dora Berntsson?, Arvid ? Davidsson. Foto från skolresa till Göteborg, utanför Björngårdsvillan i Slottskogen.

  • Nedre raden: 1. Bruno Antonsson (Rindebäck), Grössby. 2.Eiler? Lersviken Stubberöd.  3. ? 4. ?Arne Karlsson, Inlaget. 5. Stig Larsson ?, Grössby. 6) Roger Johansson, Svenshögen. 7. Göran Andersson, Härgusseröd.
  • Mellanraden: 1. Göran Karlsson, Tönneröd. 2. Stig Wallin, Grössby.  3. Valdemar ?, Bua Svenshögen  4. Ingemar Larsson (Lindmark), Sågen. 5. Olof Halldin, Komperöd. 6. Bo Nilsson, Grössby. 7. Ivan Axelsson, Grössby.  8. Börje Hansson (Gredenstål), Kalvhgen.
  • Övre raden: 1. Gunilla Elvemar (Ahlqvist), Röd.  2. Linnea Halldin (Andersson), Komperöd.  3. ? Andersson, Mosshagen. 4. ?. 5. Harriet Andersson ? (Johansson), Mosshagen. 6. Ulla Frank, Grössby.  7. Ingmarie Wallin (Sager), Sandbacka.  8. ? 9. Marika Olander (Eriksson), Huveröd. 10. ?. 11. Siv? 12. Anita Andersson (Karlsson), Huveröd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s