Hur jag byggt denna släktwebb

Vanliga släktforskningsprogram passade inte mig. Mycket jobb att fylla i databasblanketten. Begränsat utrymme för text och det går som regel går det inte att länka. Ibland funkar inte googlingen därför att programmet möblerat om webbadresserna.

För mig är berättandet viktigare än släkten uppradad i något som liknar en telefonkatalog. Därför valde jag WordPress som är det mest välrustade gratisprogrammet för bloggar – som också fungerar för att skapa vanliga webbplatser. Det går att lagra sin produktion hos WordPress nättjänst (på samma sätt som den enklare tjänsten Blogger) men jag föredrar att lägga släktwebben på mitt webbhotell .

Läs mera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s