Hitta släktingar?

I antavlan hittar man sina förfäder. En stamtavla listar en förfaders ättlingar. Men hur finner man livs levande släktingar? Här är en kombination av antavla och stamtavla där man upptäcker kusiner, sysslingar och än längre ut i gemenskapen. Tavlorna bygger på släktkedjor som presenteras i Geni.
Se först dessa kedjor i detta schema . Notera namnet och sök i denna tabell . Klicka på namnen och du får mer fakta från Geni. Översikten utgår från Justinus och Hanna Larsson i Smedby Tegneby.

Motsvarande för ättlingar till Munksläkten i Kärreberg Stala med dansk förgrening: se schema och tabell.
Sidan utökas efter hand.

Se liknade träd hos Geni (växla skala med regeln till vänster):

http://www.geni.com/family-tree/embed?base_url=http%3A%2F%2Fwww.geni.com&public_token=6000000015166314268&t=6000000015166314268

En reaktion på ”Hitta släktingar?

 1. Hej,

  Jag heter Anna Harrysson och är intresserad av släktforskning. På min mormors mors sida kommer släkten från Orust, genom att söka information på nätet stötte jag på din hemsida som är mycket intressant. Ser att det var längesedan du jobbade med den så du kanske inte kommer att kunna se det här meddelandet.

  Det ser ut som att vi har gemensamma förfäder via Anders Svensson gm Dordi Persdotter (Brattåssläkten). Släktträdet tar slut på 1600-talet, beror det på att Orust tillhörde Danmark/Norge?

  Vänliga hälsningar,
  Anna Harrysson

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s